Klassinen Hieronta

Koulutettu hieroja Joonas Rytkönen

Klassista hierontaa rauhallisessa ilmapiirissä Helsingin Töölössä.

Tarjoan yksilöllistä ja ammattitaitoista hierontaa nuorista vanhuksiin ja aktiiviliikkujasta penkkiurheilijaan.

Minulle on tärkeää, että asiakas kokee itsensä kuulluksi. Ennen hieronnan aloittamista, käymme asiakkaan kanssa läpi hänen omat tarpeensa ja tavoitteensa. Jokainen asiakas on yksilö omine tarpeineen. Tahdon todella varmistaa, että palveluni vastaa asiakkaani odotuksia.

Keskustelen mielelläni hieronnan aikana / jälkeen hyvinvoinnista, ruokavaliosta, kehonhuollosta ja unesta. Jos kaipaat vinkkejä niin kerro se minulle 🙂

Käytän monipuolisesti erilaisia otteita perinteisten klassisen hieronnan otteiden lisäksi, kuten esimerkiksi mobilisaatioita sekä triggerpistekäsittelyä.

Hieronnasta saat apua esimerkiksi

Hieronnan jälkeen tunnet olosi rentoutuneeksi ja pääset lopultakin eroon jatkuvista lihaskivuista ja -säryistä. Monipuolisten hierontaotteiden ja eri tekniikoiden vaikutuksesta lihaskalvot pehmenevät. Tämän ansiosta lihakset ja nivelet saavat lisää tilaa liikkua ja jatkuva kireyden tunne poistuu kehostasi. Aineenvaihdunta kehossasi kiihtyy jolloin ylimääräiset kuona-aineet poistuvat lihaksistasi. Lihaksesi saavat jälleen paremmin happea ja muita lihaksille elintärkeitä rakennusaineita.

Mikäli haluat päästä eroon jatkuvista lihaskivuista, varaa aikasi hierontaan alla olevasta linkistä.

Kokemuksia klassisesta hieronnasta

Voin lämpimästi suositella Joonasta. Hieronnassa keskityttiin mainitsemiini ongelma-alueisiin, ja Joonas tuntui tietävän, mitä teki. Ei ollut myöskään mitään liiallista öljyillä läträämistä, vaan keskittyminen oli tekniikassa. Seuraavana päivänä oli niska ja hartianseutu huomattavasti paremmassa kunnossa. Menen mielelläni uudestaan.

— Emilia A

Selkähieronnan päättävä niska-päähieronta on aina käynnin kohokohta! Niin rentouttavaa!

— Katriina J

Oikein hyvä ja avaava hieronta juuri asiakkaan tarpeet huomioiden.

— Lauri L