APUA JA HELPOTUSTA JATKUVIIN KIPUTILOIHIN JA SÄRKYIHIN AKUPUNKTIOLLA

Miltä sinusta tuntuisi, jos aamulla herätessäsi lihaksiasi ei särkisi? Voisit aloittaa päiväsi ilman jomotusta ja ilman särkylääkettä.

Akupunktio on nopea ja miellyttävä keino helpottamaan lihaskipuja. Sen avulla sinäkin voit aloittaa päiväsi ilman kivun tunnetta!

TAI OTA YHTEYTTÄ PUHELIMITSE 0400818010

Mistä tiedän, että akupunktio auttaa?

Hoitomenetelmäni perustuu länsimaiseen akupunktioon. Länsimainen akupunktio perustuu lääketieteeseen ja jatkuvasti kehittyviin tutkimusnäyttöihin. 

Kehossasi olevissa akupunktiopisteissä on enemmän hermopäätteitä, jotka ovat herkistyneet kivun johdosta. Käsittelyssä stimuloin hermostosi lihas- ja sidekudoksia. Neulaus tehdään tiettyjen hoitokaavioiden mukaan. Neulaus vapauttaa kehossasi erilaisia kehon entsyymejä, jotka poistavat kivun tunnetta hermostossasi.

Kivun hoito ja lihasjännityksen lievittyminen

Hoito voidaan turvallisesti tehdä lähes kaikille kehosi alueille. Käsittelyn mahdollinen sivuvaikutus on ohimenevä arkuus neulatulla alueella. Hoidon jälkeen paikallinen kipu sekä heijastekipu häviävät ja lihaksesi toiminta palautuu ennalleen.

Akupunktiosta voi olla apua seuraaviin vaivoihin

Akupunktiosta saat tehokkaan ja välittömän kivun lievityksen. Hoidolla vaikutetaan myös syvempiin lihaskerroksiisi pienen ja ohuen neulan ansiosta. Tunnet jo hoidon aikana kuinka kehosi rentoutuu. Akupunktio lisää paikallisesti verenkiertoa ja aineenvaihduntaa kehossasi.

Koulutettuna hierojana pystyn myös yhdistämään hieronta otteita ja neulausta. Tämä lisää käsittelyn tehoa ja tekee kokemuksesta entistäkin miellyttävän ja rentouttavan sinulle.

TAI OTA YHTEYTTÄ PUHELIMITSE 0400818010

Hinta

Tarjoan tällä hetkellä akupunktioon 30 minuutin aikoja. Yhden käynnin hinta on 45€.

Mikäli haluat apua lihaskipuisi ja päästä rentouttavaan käsittelyyni, lähetä minulle sähköpostia hierojajr@gmail.com.

Akupunktio ajanvaraukset toistaiseksi aina sähköpostin kautta, jotta saan paremman ennakkokäsityksen kehosi tilasta, mihin vaivaan olet hakemassa apua ja voin tehdä ennakkovalmistautumiset kunnolla ennen ensikäyntiäsi.

Kannattaa varata aika heti. Pystyn tekemään päivässä rajallisen määrän asiakkaita. Vapaita aikoja on siis rajoitetusti tarjolla. Joten varaa aikasi nyt, ennen kuin varauskalenterini on täynnä.

TAI OTA YHTEYTTÄ PUHELIMITSE 0400818010