Urheiluhieronta

Koulutettu hieroja Joonas Rytkönen

Urheiluhierontaa monipuolisin ottein Töölössä.

Tarjoan yksilöllistä ja ammattitaitoista urheiluhierontaa kaiken tasoisille liikkujille nuorista vanhuksiin.

Urheiluhieronnassa käytetään useampia erikoistekniikoita hoidon aikana. Urheiluhierojan tekemän käsittelyn jälkeen palaudut nopeammin seuraaviin harjotuksiin tai kilpailuun. 

Keskustelen mielelläni urheiluhieronnan aikana / jälkeen hyvinvoinnista, ruokavaliosta, kehonhuollosta ja unesta. Jos kaipaat vinkkejä niin kerro se minulle 🙂

Palaudu nopeammin

Urheiluhieronnan jälkeen kehosi palautuu tehokkaammin seuraavaa suoritusta varten!

Monipuoliset otteet

Perinteisten hierontaotteiden lisäksi urheiluhieronnassa käytetään tarvittaessa mm. mobilisointia ja triggerpistekäsittelyä.

Kokemuksia URHEILUhieronnasta

Joonas on taitava käsistään ja käyttää monipuolisesti eri tekniikoita ja otteita hieroessaan. Yläselän ja niskan puolenkin tunnin käsittely sisälsi runsaasti eri käsittelymenetelmiä. Jälkeenpäin tuntui todellakin siltä, että kivun juurisyy oli löytynyt ja käsittely kohdentui oikeisiin kohtiin. Vastaanottotila on rauhallinen ja Joonas luo turvallisen ilmapiirin ammattitaidollaan.

— Eva E

Joonas on taitava hieroja, joka käyttää monipuolisia tekniikoita kehon avaamisessa ja lihasten hieronnassa. Tunnelma on rento ja avoin, tila viihtyisä. Pisteet tälle töölöläiselle yrittäjälle!

— Susanna P

Rento tyyppi ja hyvä hieronta 😊

— Suvi K